Avanceret søgning

Vi fandt desværre ikke det, du søgte

Dine muligheder:

Modtag en mail når vi har noget, der matcher - klik her

Se om du kan finde det du leder efter i kategorier

Opret Søgeagent
Varer til salg af Marianne1953 (8965)
Registreret som: Privatperson

Marianne1953 har ingen varer til salg i øjeblikket.

Måske kan du finde det du leder efter alligevel

Kategori oversigt

Personlig besked:

Hej!

Jeg er en privatperson (K fra 1953) der sommetider rydder op i mine samlinger af bl.a. frimærker, postkort, tegneserier etc., som jeg sætter til salg her på QXL med jævne mellemrum. Hvis du ikke finder noget lige nu, som du kan bruge, er du meget velkommen til at vende tilbage senere, for at se om der er noget spændende. Der er også perioder, hvor jeg ikke lige har noget til salg, men så kig ind igen, på et andet tidspunkt.

I den kommende tid, skulle jeg gerne lægge auktioner ud med bl.a. Grønland, Danmark og Tyskland og hvad der ellers dukker op blandt mine dubletter efterhånden , så tilføj mig gerne som "favoritsælger", så du får en mail fra QXL; når jeg lægger nye auktioner ud.

Jeg er selv ivrig filatelist, med samleområderne: Danmark, Færøerne 1919 - nu, Grønland, Schleswig-Holstein 1850 - 1920, Tyskland før 1945 samt Bund/Berlin; Danske julemærker, samt temaerne: Jernbaner, og de franske "Marianne"mærker.
Derudover er jeg meget interesseret i posthistorie fra 2880 Bagsværd, og 2630 Taastrup/Høje Taastrup.

Jeg samler også på postkort fra lokalområdet omkring Bagsværd med omegn, samt Høje Taastrup/Kragehave , plus kort med posthistoriske motiver, samt med sporvogne og jernbaner fra Danmark og Sverige (især Skåne/Malmö).

Jeg deltager også i QXL''s interessante og hyggelige Experthjælp - især under frimærker og postkort.
Scroll ned på "Hjælp & Info"/"Eksperthjælp".

Jeg er nu også QXL-ambassadør for frimærker og postkort, så du møder mig også i den egenskab på QXL-Forum, samt på Facebook/qxl og måske dukker jeg op på markeder etc. og deler ud af balloner og nøglesnore fra QXL. OBS: Har du købt flere af mine auktioner, vil du selvfølgelig kunne få dem sendt samlet,
for at gøre portoen billigere.

Med venlig hilsen
Marianne
 

Opdateret: 6/12/2021 15:22.