Avanceret søgning

Vi fandt desværre ikke det, du søgte

Dine muligheder:

Modtag en mail når vi har noget, der matcher - klik her

Se om du kan finde det du leder efter i kategorier

Opret Søgeagent
Varer til salg af peter-i-usa (1148)
Registreret som: Privatperson

peter-i-usa har ingen varer til salg i øjeblikket.

Måske kan du finde det du leder efter alligevel

Kategori oversigt

Personlig besked:
Hej fra staten Washington, foroven til venstre i USA!

10.06.2014: Nu hvor det er ved at blive sommer skal jeg igang med at sælge frimærker igen! For det meste Danmark, men også lidt Sverige og Australien.

14.11.2006: Jeg er flyttet! Efter 20 år i Texas bor jeg nu i nærheden af Seattle i staten Washington. I denne anledning har jeg skiftet qxl brugernavn fra "peter-i-texas" til "peter-i-usa."

Om mig: Jeg har samlet på danske frimærker siden jeg var 7 (d.v.s. i 45 år-- uffda!) så det er med tiden blevet til nogen dubletter. Siden jeg flyttede til USA i 1981 har jeg for det meste bygget samlingen ved at købe større partier, samlinger og boer herovre-- det er spændende at gennemgå materiale der ikke har været i nærheden af danske specialister i mange år, men der bliver jo en del tilovers. Jeg samler hovedsagligt ældre Danmark og Sverige.

Om mine auktioner: Du kan forvente at se et stort skarpt foto + en beskrivelse der er mere udførlig end bare "se scan," så du har en idé om hvad det nu er du byder på. Og hvis ulykken er ude og du alligevel ikke synes at mærket er som det skal være, så kan du selvfølgelig få pengene tilbage så snart jeg har fået dit køb retur.

Kan man nu handle sikkert med én der bor så langt væk?

Over 200 tilfredse QXL-købere har købt over 1.200 objekter og de mener at det kan man godt. Det tager selvfølgelig lidt længere for posten at nå frem, så inden du byder vil jeg bede dig om at tage højde for at det godt kan tage et par uger at gennemføre en handel. Hvis du betaler med PayPal, Skrill (Moneybookers) eller netbank (jeg har konto i Nordea) går det naturligvis hurtigst.

Rent praktisk: Portoen koster næsten altid DKK 8,-- (med mindre du køber noget dyrt der skal sendes anbefalet) uanset om du køber 1 eller 100 lots. Flere vundne lots sendes naturligvis sammen.

Med hensyn til betalingen, er det letteste og hurtigste absolut at betale med PayPal, Skrill (forh. MoneyBookers) eller netbankoverførsel til min konto hos Nordea (reg. nr. 2102, konto nr. 0157 871 196) i København. Danske kontanter kan undtagelsesvis sendes på eget ansvar; brug postfriske frimærker til pålydende i stedet for mønter til småbeløb. Jeg sender normalt dine frimærker indenfor to arbejdsdage efter jeg kan bekræfte betalingen. Hvis du allerede er mig bekendt, sender jeg dem sandsynligvis også "på mistanke."

OBS! Det er måske en fjollet tilføjelse, men husk (igen!) venligst at det tager længere med posten fra USA end fra Nørre Snede..... selvom det oftest kun tager en 3-4 dage med luftpost fra USA til Danmark siger det amerikanske postvæsen at man skal være parat til at vente op til 8 arbejdsdage før man "officielt" klager.

Tak for interessen!
Peter

 
Opdateret: 7/6/2020 10:57.